MOSESKJEGG & TISTELSTØV

ET TVERRKUNSTNERISK PROSJEKT

INSPIRERT AV SKOGEN, OG DET SKJØRE

MEN SAMTIDIG STERKE SAMSPILLET I NATUREN

INFO ENGLISH

SAMTIDSDANS - MUSIKK - KERAMIKK - FILM

KOREOGRAFI/UTØVELSE/FILM: Maria Lothe
KERAMIKK: Linda Jansson Lothe

MUSIKK: Bendik Storbekken

Skogen er landjordas største og viktigste karbonlager, der soppen og trærne sammen sørger for lagring av karbon under jorda . Alt dette skjer i det stille, helt usynlig, likevel er det så grunnleggende for vårt liv.

Da det artsrike kulturlandskapet med sitt mangfold forsvinner, får det ringvirkninger for den økologiske balansen i natur og skog. Det betyr at mange arters overlevelse avhenger av hvordan vi forvalter naturen framover.

Prosjektet tar utgangspunkt i skogen, og trærne og plantene som lever i og rundt skogen. Med lokalt utgangspunkt i ”skogsfylket” Hedmark, har de jobbet stedsspesifikt i omgivelsene og hatt samtaler med lokalbefolkningen på Tolga om deres relasjon til skogen. Dette blir en del av en film som vises under utstillingen.

Kunstnerne stiller spørsmål rundt hvordan vi kan jobbe mot en bærekraftig fremtid, og hvordan kunst og dialog kan åpne og berike vårt forhold til naturen. Som mennesker har vi en tendens til å se på verden med en distanse fra oss selv, istedenfor å inkorporere og være en del av den. Finnes det andre måter å bli berørt og berøre på, som integrerer mennesket som en del av naturen?

 

Sammen skaper dans, musikk og keramikk et dynamisk bilde der skogen oppleves og sanses gjennom et kunstnerisk økosystem. Kunstnerne ønsker å skape en indre og ytre dialog hos tilskueren, der de kan møte seg selv og sin egen relasjon til naturen.

FORESTILLING/UTSTILLINGSÅPNING PÅ TOLGA

SØN 9 JUNI    Utstillingsperiode: 09.06 - 23.06.19

KL15 - forestilling på låven på Snekkargarden

vi vandrer sammen til  galleriet

KL16 - utstillingsåpning på Galleri TØYsentralen med kunstkritiker Lars Elton

BILLETTER TIL FORESTILLING

Voksen 150kr, barn 50kr

Kjøpes via VIPPS 96239748 eller i døra

ADRESSE

Tøysentralen
Brugata

2540 Tolga

Nærmeste togstasjon
Tolga (2 min unna)

PROSJEKTET ER STØTTET AV:

  • Vimeo - Black Circle
  • Facebook - Black Circle

© 2015 MARIA LOTHE

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now